• Bokasüllyedés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dr Úr/Nő! 24 éves vagyok, lassan 7 éve fáj a sarkam-lábfejem főleg reggelente, amikor rá kell álljak, amikor "bejáratódik" akkor kicsit jobb lesz. Volt úgy hogy már alig bírtam ráállni is. Kb 4-5 hónapja a bal sarkamból átment" a fájdalom a jobb bokámba, és megis dagadt. Ez elmúlt és most elkezdte a lábam ujja ezt csinálni! Már voltam 2 orvosnál is, és amikor ránéztek mind ketten rögtön mondták hogy bokasüllyedésem van elég erősen.(megis röntgenezték) Felírtak fájdalomcsillapítót meg lúdtalpbetétet. De hiába használom, reggelente akkor is fáj. A hidegvizes borogatás nagyon jól esik, és olyankor nem is fáj. Nagyon rossz hogy 24 évesen sántikálok. Tényleg csak a bokasüllyedés okoz ennyi "galibát"? Remélem tud segíteni, előre is nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokafájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. A bokasüllyedés és a lúdtalp okozhat ilyen panaszokat, de mivel a betét rendszeres viselése mellett is panaszos valószínűleg egyéb statikai vagy szerkezeti eltérés is állhat a háttérben. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol további vizsgálatokkal a megfelelő terápiában tudják részesíteni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 17., 11:10; Megválaszolva: 2011. július 19., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: