Hirdetés
      • Fájdalomra érzékeny szeméremcsont

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Intim helyzetekben vettem észre hogy a szeméremcsontom erős nyomásra erősen fáj, partneremé azonos erejű visszahatásra viszont nem. hónapok óta tart bizonyos testhelyzeteket ezért mellőzni kényszerülünk. Korábban nem volt ilyen panaszom, más betegségről nincs tudomásom. Mi lehet az ok és gyógymód, vagy kihez forduljak? Köszönettel !

        Dr. Bogdán Aurél válasza a szeméremcsont fájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Ha baleset nem érte, vagy az intim helyzetek hevében nem érte nagyobb nyomás, akkor felvetődik a lágyék sérv lehetősége. Amit javasolni tudnék, az egy általános sebészeti szakrendelés. Ha a sérv kizárható, akkor egy traumatológiai, vagy ortopédiai szakrendelés is célszerű egyéb, esetleg csontot érintő elváltozások kizárására.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 09., 20:14; Megválaszolva: 2011. július 12., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés