• Golfkönyök műtét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor úr/nő, Az elmúlt időszakban mindkét könyököm esetében kiújultak a golfkönyök tünetek. Passzív, nyugalmi állapotban fáj hasogat, és mire mozgatni tudom nagyon fájdalmas. Krémek, tapaszok, Felctor por vagy gél sem segít . Egyedül az segít ha 1-2 heti rendszerességgel az ortopédia rendelésen kapok injekciót., vagy viselem a speciális könyök ortézist ,de gondolom ezt nem lehet örökké csinálni ezt. Kérdezném, hogy ebben az esetben lehetséges műtéti utat választani? A műtét milyen hatékonysággal segít? Mennyi lehet a felépülési idő ? Egy napos sebészeten is végre lehet hajtani a műtétet? Köszönöm "sportolo"

        Dr. Bogdán Aurél válasza a golfkönyök témában

        Természetesen lehetséges a műtét és elmondása alapján úgy néz ki el is érkezett az ideje az elvégzésének. A műtét általában 80-90%-ban segít, ha utána kíméli az ember. El lehet végezni a beavatkozást 1 napos sebészet keretén belül, de ez az adott kórház OEP finanszírozásától függ. A felépülés általában 2-3 hét.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 25., 20:05; Megválaszolva: 2011. június 28., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: