• Miért fáj a bal felkarom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 2 hónapja fájdalmat érzek a bal felkaromban. Nyugalmi állapotban érzem legjobban fájdalmat,elsősorban este. Amikor fel akarom emelni a karom oldalra, végig sugárzik a fájdalom a vállamtól a könyökömig. Olyan érzés,mint amikor az izom le van tapadva,erős,hasító fájdalom,húzódás. Arra is gondoltam, hogy esetleg a fekvőhelyemen lévő összetétel nem e nyom el olyan ideget,ami miatt kialakult ez. Egy pár alkalommal már masszíroztuk és a tegnapi masszírozást követően be is dagadt a felkarom. Nem tudom mi lehet a probléma,mit tudnék tenni? Segítséget szeretnék kérni! Előre is köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a felkarfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Inkább válllízületi, vagy vállízület környéki meszesedés lehet a probléma. Azt javaslom, hogy jelnetkezzen be egy reumatológiai rendelésre, hogy egy röntgent készítsenek, illetve szóba jön fizioterápiás kezelés is. Emellett addig is megpróbálhat gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapítót, pl. Cataflam tablettát.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 18., 16:33; Megválaszolva: 2011. június 21., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés