Hirdetés
      • Felkar fájdalom a csontból sugárzik egy éve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Megpróbálom másként feltenni kérdésem, hátha most kapok rá szakorvostól választ. Neurológus, reumatológus szakorvos véleménye érdekelne. Már kb 1 éve fájdalmat érzek a jobb felső karomban. Szinte a csonttól sugárzik és néha elég erősen. Van, hogy a bal kezemmel kell odébb rakni a jobbat, különben nem tudom megemelni. Bizonyos pozíciókban gyakrabban jön elő, pl félig fekvő ülő helyzetben. Mostanában este lefekvéskor. Nem állandó fájdalom, van hogy hetekig nem fáj. Milyen vizsgálatra kell elmenni vele? Úgy érttem röntgen, EMG stb ? Kérem részletesebben válaszoljon, mert azzal tisztában vagyok, hogy orvoshoz kel mennem és már voltam is vele háziorvosnál, de semmit nem tudott rá mondani. Mik azok a betegségek, amik ezt a tünetet produkálják? köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a felkar fájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! A fent leírt tünetek leginkább a vállízület, vagy környékének, az inaknak a meszesedésére utal. Elsősorban reumatológus orvoshoz forduljon, és rtg vizsgálat szükséges. Ha idegbántalom lenne, akkor állandó jellegű lenne a fájdalom, vagy a mozgáskorlátozottság.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 16., 20:29; Megválaszolva: 2011. június 16., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: