Hirdetés
      • Lábrángás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 4 évvel ezelőtt egy megerőltetett nap után lefeküdtem aludni, a lábaim egymáson voltak, arra ébredtem hogy a nagy lábujjam begörcsölt nagyon, és állandóan visszatért a görcs, elküldött a háziorvos maszírozásra, 1 hónapig nagyon fájt még és görcsölt, de a panaszok elmúltak, viszont 4 éve ha megerőltetem a lábam, vagy ha épp keveset mozgok, vagy ha ideges vagyok, akkor mindkét lábam belső fele, a talpamnál, szemmel láthatólag remeg, ráng az izom, voltam csontkovácsnál, ő azt mondta hogy a nagy lábujjamból lemaszírozták a talpam belső felére az izmot és azért remeg. És nem tudom hogy hova kellene ezzel fordulnom, mert a háziorvos nem tudott a maszírozáson kívül többet mondani, és hogy mit tudok tenni lábremegés esetén otthon? magneB6-ot szoktam szedni rá. Előre is köszönöm a választ! Tisztelettel: Vica

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábremegés témában

        Tisztelt Kérdező! Ez az izomrángás egy fokozott idegingerlékenység miatt van, nem pedig amiatt, hogy lemasszírozták más helyre azt izmot. A magne B6 jó hatású lehet, illetve a meleg vizes sós fürdő és a masszírozás (ehhez nem kell messzire elmennie, otthon is készíthet ilyet, ha vesz egy kis sárvári termál kristályt pl.)


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 08., 18:05; Megválaszolva: 2011. június 09., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: