Flemac 100mg-mellékhatások

Gyerekvállalás előtt állunk, de 3 hete szedem a flemac 100mg-ot, izületi gyulladás végett. Az lenne a kérdésem, hogy befolyásol-e valamit ez a gyógyszer a férfiaknál? Mert mindenhol csak a terhességre térnek ki, a férfiaknál lehetséges mellékhatásokról nem esik szó gyereknemzés tekintetében! köszönöm

Dr. Szamosi Szilvia válasza gyógyszer mellékhatás témában

Tisztelt KÉrdező!

Legjobb tudásom szerint nem befolyéásolja a spermiumok mozgását, vagy anyagcseréjét, vagy a sejtosztódást, ami genetikai-kromoszóma rendellenességet okozna, így nem gondolom, hogy abba kellene hagynia!

Kérdés: 2011. március 22., 21:00 ;Megválaszolva: 2011. március 23., 17:43
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Fájdalomcsillapítás
Tisztelt Hölgyem/Uram! Elkezdtem szedni a Diclopram nevű 75 mg/20 mg gyógyszert össz. ízületgyulladás miatt a reumatológus ajánlására, viszont...
Velőűrszegezés után fém...
Javaslat porcerősítő készítményre
Mi lehet a lábujjfájdalom oka?
Ülő életmód után milyen...
Kedves Doktornő! 2018 szeptembertől 2021 szeptemberig napi 6-7 órát ültem számítógép előtt, az elmúlt egy évben, pedig több, mint napi 10...