Komoly stádiumú bokasüllyedés

A csontorvosom bokasüllyedést eszlelt nalam ami eleg komoly stadiumaban van.nagyon faj az egesz bal labam es gyenge benne a verkeringes.rendeltem talpbetetet.egyeb gyogymod erdekelne es h ebbol ki lehete gyogyulni? koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza bokasüllyedés témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Ismerni kellene a láb szerkezetét, a kisízületek és a szalagok állapotát. A betéten kívül ortopéd cipő viselése, esetleg korrekciós műtétek jönnek szóba. Fájdalomcsillapításra nem szteroid gyulladáscsökkentők szedése javasolt.

Kérdés: 2011. március 17., 12:38; Megválaszolva: 2011. március 19., 14:09
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lúdtalp (harántboltozat)
Kedves Doktornő/ Doktor Úr! Még gyerekkoromban diagnosztizáltak nálam bokasüllyedést és lúdtalpat. Ezek ma már kisebb fájdalomat okoznak. Ezen...
Súlyos bokasűllyedésem van. Mi...
Bokasűllyedésemmel már 3 ortopédorvosnál is jártam, de nem született megoldás a problémámra. Az egyik orvos szerint semmi bajom, a másik...
Bokasüllyedésre megoldás lenne a...
Kérdésem a következő lenne. Kisfiam 7 éves, és nagyon befelé dől a bokája, lapos a talpa. Orthopédiára járunk, de ott egy kedves idős bácsi az...
Külső lábél
Tisztelt Doktornő, úr 1hete a láb külső élén igen erős fájdalmat érzek. A bőr nem piros, de tapintással mintha duzzanat érződne. Főképp...