• Térdkalácsficam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot Dr úr vagy doktor nő olyan problémával fordulok önhöz hogy általános iskolába testnevelés órán rá elestem a jobb térdemre és fel dagadt ez olyan 9 éve történt és rá pár hétre ki ment a térdem és vissza is ment ilyen több alkalomra is volt rá példa.de 1 évig miden rembe volt vele mos kezdtem erdőn dolgozni és a hegybe ki fordult a térdem és a lábam is kint marat igen nagy fájdalmat éreztem. az orvosok azt h mondják hogy térd ficamom volt! Azt szeretném kérdezni mit javasol rá és hogy többet ne menyen ki hogy tovább is tudjam fojtatni a munkámat? nagyon köszönöm Nagy Richárd

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdkalács témában

        Elmondása alapján Önnek valóban térdkalács ficama lehetett. Ilyen magas számú ismétlődés után célszerű elvégezni a térdkalács stabilizációs műtétet. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol a megfelelő vizsgálatokat követően az Ön térdének állapotához, anatómiai sajátságához igazítva választják ki a megfelelő műtéti eljárást. Addig is kímélje a térdét amennyire tudja, viseljen térdvédőt és kerülje a hirtelen irányváltoztatással járó mozdulatokat.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 08., 12:14; Megválaszolva: 2011. március 10., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés