Újra-törés

Drága Főorvos úr! sajnos a szüleim nem tanítottak meg rendesen boardozni és a amultkor tropára törtem a karomat a pályán. most már minden javul de nagoyn félek hogy rosszul forr össze. mit mondanak akkor majd a barátaim? meg a barátom? lehet el is hagy kérem segítsen Főorvos úr. van esély az újra-törésre? ha van hogy zajlik egy iylen? ugye nem kalapáccsal, Isten áldja

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza törés témában

Ha minden utasítást betart, akkor kicsi a valószínűsége, hogy rosszul forr össze a csont. De ha mégis előfordulna, akkor sem kalapáccsal törik el, nem kell félnie. Manapság már műtéti körülmények között korrigálják az eltérést.

Ha a barátja esetleg elhagyja azért, mert rosszul forrt össze a csontja, akkor nem is szerette magát igazán!

Kérdés: 2011. február 28., 22:13; Megválaszolva: 2011. március 03., 22:54
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Haematoma a lábon
Jó estét kívánok Doktornő! Gábor vagyok, és Haematomával kapcsolatos kérdésem lenne önhöz! Tegnap Fahordás közben rá esett egy rönk a bal...
Sajkacsont törés
Üdvözlöm! A héten sikeresen eltörtem a sajkacsontom. Jelenleg sínben van. A röntgen lelet szerint - az os triquetrumból dorsalian 4 x 1, 5 mm...
Törés
Nekem úgy volt hogy 2 hétig volt rajta fekvőgipsz, utána megint fekvő gipsz csak az teljesen be volt gipszelve körkörösen az is 2 hétig volt rajta: ...
Többféle törés mikorra gyógyul...
Hagy kérdezzem már meg mikorra gyógyul a következő törés. A Sípcsont (tibia) distalis végének törése A külboka törése A szárkapocscsont ...
Röntgenfelvétel kiértékelés
T.C! A feleségem nevében írom ezt a levelet, aki súlyos fájdalmai miatt nem tudja ezt megtenni. Feleségem enkefalitiszt követően a kózházban...