Ödémás térd

Szeretném megkérdezni, hogy hová forduljak, ha feszít a térdem. Gyanítom, hogy vizenyő van benne. A múlt évben is előfordult, de mire az előzetes reumatológiai, majd onnan az ultrahangra eljutottam, addigra a diagnózis az volt, hogy nem lehet jól látni a porcokat az ödéma miatt. A háziorvos most megelőzendő adott gyulladáscsökkentőt és vízhajtót. Ennek már egy hete, de nem javul. A reumára még csak időpontom sincs még. Ön szerint mi lehet a visszatérés oka, és mit tegyek? A múltkor is csak, a gyulladáscsökkentő hatására múlt el nagyon lassan..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térd témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. első sorban azt javaslom, hogy keressen fel egy ortopédiai szakrendelést. A mi a panaszai hátterében állhat az ízületi kopás, ízületi gyulladás, rheumatoid arthritis, köszvény stb. Pontosabb választ az ortopédián kaphat.

Kérdés: 2011. február 18., 21:44; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:29
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...