• Lapocka fájdalom és ujj zsibbadás lehet számítógépezéstől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! kb.1 hónapja iszonyatos fájdalmam van kisebb megszakításokkal a jobb lapockám, ill. vállam környékén, és ugyanezen kezem ujjbegyei, mintha zsibbadtak lennének, de főleg a mutató és középső ujjam. Akkor kezdődött, mikor egy nagyot nyújtóztam, közben ásítottam is, és mintha összerándult volna, és talán roppant is kicsit a nyakam és vállam. Azóta volt, hogy elmúlt pár napra, de ismét visszatért, most pedig már fájdalomcsillapító hatására sem nagyon szűnik meg. Főleg ülés, lehajlás, guggolás, előre nyúlás közben fájdalmas. Mivel sokat kell használnom a számítógépet, arra gondoltam talán az egér használata is közrejátszat ebben. Voltaren, illetve algoflex krémet használtam, idáig nem sok sikerrel, és a Doxycyclin kapszulát kezdtem el szedni gyulladáscsökkentésre. Mi lehet a probléma, és mit javasol? Válaszát előre is köszönöm! Dóra

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi panasz témában

        Kedves Hölgyem! A panasznak oka lehet részben rossz tartás, a vállövi ízület gyulladása, a csukló nyomódása, de gerinc eredet sem zárható ki. Érdemes a kiváltó okot megkeresni, mindenképp keressen fel reumatológust, a gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító menjen tovább.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 03., 14:32; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés