Gerincsérv mütét után meddig tart a fájdalom?

Tisztelt Doktornő! Julius 19.én műtöttek kiszakadt gerincsérvel jobb oldali 3. Azóta vannak jó napjaim mikor nem érzek fájdalmat de tulnyomó részt a lábaim (mindkettő) térdtől lefelé nagyon fájnak! van ugy mozgásom beszükült, és járásom antalgiás! Meddig lesz ez igy? tisztelettel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincsérv témában

Tisztelt Kérdező! Műtét után nagyon fontos szerepe van a rehabilitációnak, ezen belül is a gyógytornának, illetve a kezeléseknek, mellyel az izomgörcsöket oldják. Gondolom, hogy ebben már a műtét után közvetlenül kapott segítésget, de fontos lenne, hogy ezt tovább forszírozza, mert csak akkor várható, hogy az antalgias tartás, beszűkült mozgás helyreálljon. Hosszú hónapok kitartó munkája szükséges ehhez, akár 1 évig is elhúzódhat.

Kérdés: 2010. szeptember 02., 10:47; Megválaszolva: 2010. szeptember 05., 10:53
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma