• Mell alatt nyomásra fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Már egy ideje fáj a bal mellem alatti rész. Olyan érzés ha megnyomom,mintha megütöttem volna,de ilyesmire nem emlékszem,és folt sincs ami erre adna gyanút. Azt nem mondom,hogy csomót érzek,mert a fájdalom miatt nem tudom eldönteni,de nyomásra a mellem alsó része,és a mögötte lévő bordák is fájnak. Ma körülbelül ezen a részen háromszor nyilallt be egy picit,d nem gy mint amikor levegőt rossz venni,ez annál enyhébb. Lehet közöttük összefüggés? Mi lehet ez? És milyen orvoshoz tudnék fordulni,ha rövid időn belül nem múlik el? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt terület fizikális vizsgálata és szükség esetén mellkas röntgen szükséges a csontszerkezet megítélése miatt. Keresse fel háziorvosát, aki egy vizsgálat után el tudja dönteni kell-e további vizsgálat. Nem jellegzetesek a panaszok, de az érintett területen lévő bordák a leggyanúsabbak okként.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 20., 17:11; Megválaszolva: 2010. július 22., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés