• Izomsérv???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Pár éve észrevettem egy szabályos dudort a lábszáramban, ami akkor látszik ha erőltetem, leguggolok, a testnevelés tanárom izomsérvnek gondolta de ugyebár nem orvos. Pár évre rá konditeremben észrevettem egy hasonló dudort a bal alkarom felső tájékán (az izülettől pár centire a felül) ami szintén akkor látszik ha erőltetem, és ha kiegyenesítet állapotban megfeszítem. ez a dudor kicsit hosszúkásabb. Nagyjából ennyi lenne a kérdésem, mitől lehet? mi a kezelése? Előre is köszönöm. üdv. Kovács jános fiktív személy ;-)

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgásszervi panasz témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Panaszait a testnevelője által említett izomsérv is okozhatja, de lehet ízületi tok kitüremkedés, ínhüvely gyulladás és annak elváltozásai, bőr alatti zsírszövet felszaporodás, stb. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai vagy baleseti sebészeti szakrendelést, ahol vizsgálatokat követően kiderítik mi áll panaszai hátterében


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 06., 23:20; Megválaszolva: 2010. július 09., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés