• Miért fáj a talpam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Alig tudok lépni, annyira fáj a talpam eleje. Megnőtt a bal lábamon a bütyök is, de nem igen függenek össze, mert a jobb talpam eleje is fáj. Mezítláb, ill. kemény talpú cipőben már el sem indulok itthon sem. Erre van gyógymód?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a talpfájdalom témában

        Kedves Asszonyom! A talpfájdalom oka lehet lúdtalp, metatarsalgia, amikor a talp elülső párnázott részén találhatóak a lábközépcsontok, melyeket zsírpárna véd, ami ha megfogyatkozik, akkor a lábközépcsontoknál levő nyáktömlők begyulladnak. Oka lehet még a fascitis plantaris, azaz a talpi bőnye gyulladása, ami a sarokcsonttól a lábujjakig húzódó szövetköteg gyulladása. Ennek kivizsgálása az ortopédia feladata, ide kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 30., 20:54; Megválaszolva: 2010. július 01., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés