Szúró fájdalom a sarokban

Tisztelt Doktor úr!

Egy hete érzek fájdalmat az Achilles-ínben mikor a lábfejem és a sípcsont által bezárt szöget csökkentem, pl. sarkamra állok és az Achilles-ín megfeszül. Nem kell a talajon állni, fekve is kiváltható. A fájdalom helye a sarokgumónál van hátul és ha abba hagyom az ín feszítését, akkor rögtön elmúlik. Járásban nem korlátoz, de néha kellemetlen. Még elmúlhat magától? Nem történt baleset se sérülés. 40 éves, átlag magasság, norm testsúly.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a sarokfájdalom témában

Pihentetéssel és nem szteroid kenőcsök alkalmazásával van esély, hogy elmúljon. Ha a fentiek alkalmazásával 2 héten belül nem múlik el, keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.

Dr. Bogdán Aurél, ortopédia-traumatológia szakorvos
Kérdés: 2010. március 16., 13:40; Megválaszolva: 2010. március 16., 13:40
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerinc pansszok fsjdalom
D vitamin mennyiség
Nyaki röntgen lelet értelmezése
félelmetes
Műtétre van szükségem?