• schlotter osgood

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok!

        A Kaposvári Asztalitenisz Club edzője vagyok és egy 12 éves sportolom a fenti betegségben szenved.

        Kérdésem a következő: milyen gyógymód van erre a betegségre, illetve műthető-e?

        A kislánynak állandó panaszt okoz a megterhelés. Sára újonc válogatott és nem tudom mennyire terhelhető, vagy milyen szinten lehet vele dolgoztatni? Számíthatok-e rá a későbbiekben, és nem teszek-e rosszat vele?

        A szülők elvitték ortopéd szakorvoshoz, de ezekre a kérdésekre nem kaptak megnyugtató választ.

        Köszönettel: Kátainé Váradi Gyöngyi edző

         

        WEBBeteg szakértő válasza a Schlatter-Osgood témában

        Sajnos én sem tudok ezen a fórumon megnyugtató választ adni, ahhoz vizsgálat kell. Sokféle gyógymód van, mingig egyénre szabott, Műteni is lehet, nem biztos, hogy kell.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-17 00:17:15; Megválaszolva: 2010. március 17., 00:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: