• Lépcsőzés utáni bokafájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        azzal a kéréssel fordulok önökhöz. ma reggel lejöttem a lépcsőn és egy szúrást éreztem és azóta nagyon fáj és szúr mit csináljak mit tanácsol

        WEBBeteg szakértő válasza a bokafájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben az ízület duzzadt, piros, esetleg a mozgása beszűkült vagy rendellenes, illetve ha ropogás tapasztalható, illetve ha az erős fájdalom nem javul, akkor keressen fel ortopédust. Ha ezek nincsenek jelen, akkor fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő krémmel kenegesse. Ezek vény nélkül kaphatóak.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-28 09:49:03; Megválaszolva: 2010. február 28., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: