Golfkönyök

Tísztelt Doktornő! Többször kaptam már injekcíót a könyökembe és több fizikoterápiás kezelésem volt.Sajnos újra és újra visszatér a fájdalom és gyulládás a kezembe. Mindezmellett még erőtlennek, gyengének érzem a kezem.Kevés megterhelés is elég az újbóli tünetek megjelenéséhez. Már majdnem egy éve állástalan vagyok. A háztartási munkák töltik ki napjaimat. Míre számíthatok ha eltudok helyezkedni? Hogyan fogja bírni a nagyobb terhelést? Lehet ezt a betegséget hosszabb ídőre tünetmentessé tenni, vagy fogadjam el ezt az állapotott 50évesen.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza golfkönyök témában

Tisztelt KÉrdező!

Van olyan eset, amikor sajnos több hónapig is elhúzódik a gyulladás, fájdalom még a gyógyszeres és fizioterápiás kezelés ellenére is. Meg kellene próbálni a nyugalomba helyezést gipszsínnel. Ortopédiára menjen el!

Kérdés: 2010. január 08., 16:49; Megválaszolva: 2010. január 08., 16:49
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Könyök-alkar fájdalom
Golfkönyök műtét?
T. Doktor úr/nő, Az elmúlt időszakban mindkét könyököm esetében kiújultak a golfkönyök tünetek. Passzív, nyugalmi állapotban fáj hasogat, és...
Golfkönyök (folyt)
T. Ortophed Dr. Aktív sportoló vagyok és kb fél évet követően mára újra kiújult a golfkönyököm a jobb karomon. Passziv állapotban (pl. alvás...
Izomrángás
Boka MR lelet