huzat

Régòta szenvedek attòl ha egy pici huzatot kapok lemerevedik a nyakam, már a régi gyògyszerek se használnak, és a karomig megy le a fájdalom, az egész trapéziusz izomzat kökemény, aludni is alig birok mivel, a melegtöl ha fekszem még rosszabb, az lenne a kérdésem, hogy lehetne kikurálni, mert egyre gyakrabban fordul elö, és egyre nehezebben jövök helyre.

Dr. Csősz György válasza izommerevség témában

Tisztelt Kérdező!

Nyilvánvalóan a megelőzés lenne a legfontosabb, ha ennyire érzékeny a huzatra. Ha viszont bekeményedik az izom, akkor izomlazító, nem szteroid fájdalomcsillapító, illeztve masszírozás javasolt! Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Kérdés: 2009. szeptember 28., 20:45 ;Megválaszolva: 2009. szeptember 28., 20:45
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Megfázott a hátam
Kedves Doktor úr / Doktor Nő! Tegnap előtt éjjel arra ébredtem, hogy kifázott a jobb oldali nyak-váll teruletem egeszen a hatam kozepeig. Nem lett...
Izomgörcs, izommerevség
Tisztelt Dr.nő/Dr.Úr! Esténként jelentkeznek tüneteim, de volt már rá példa h reggel felkelten 1, 2 perc után sikerült visszaaludnom és akkor jött...
Velőűrszegezés után fém...
Gerincsérv műtét után
Kétirányú gerinc röntgen