Hirdetés
      • Térdhajlat fájdalmat okozhat ödéma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Azt szeretném kérdezni hogy a térdhajlatban nagyon fáj mikkor rosszidő jön most nem tom hogy ezzel el kell menni az orvoshoz?azt már mondták hogy ödémás a lábam vagy az okozza? Kösszönöm Elöre is Válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a térdhajlat fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha ödémás a lábszár, az okozhat bizonytalan feszítő fájdalmat a térdhajlatban is. Ugyanakkor ki kellene deríteni, hogy mitől ödémás a lába. Ez lehet visszérprobléma, statikus terhelés, elhízás következménye. A térdhajlatban kialakult Baker cysta is okozhat nyomó fájdalmat. Ez a cysta az ízülettel összefüggésben feltelődhet folyadékkal, begyulladhat. Érdemes lenne erről a részről egy UH vizsgálatot készíteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-19 14:02:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés