• Gyógyszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

        Ízületi gyulladás (snsa+mellkasi-szegycsonti, bordaközi) miatt Celebrex-et írtak fel. 4 nap után előjött a szorongásom és gyorsabb szívverésem melyet a mellékhatások között is említenek. Hagyjam abba a szedését vagy egészítsem ki Xanax-al? Vagy a kettő együtt nem alkalmazható? Esetleg van hasonló erősségű nem szteroid gyulladáscsökkentő melynek nincs ilyen hatása? Köszönettel N.É.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszermellékhatás témában

        Kedves Kérdező!

         

        Úgy gondolom, hogy nem az a megoldás, hogy a mellékhatás miatt nyugtatót vesz be, hanem érdemesebb lecserélni a gyógyszert. Pl. Brexin, Catalflam, vagy Aflamin elég hatékonyak szoktak lenni. A Celebrexet valoszinűleg azért irta fel Önnek az orvos, mert kevesebb gyomor-bélrendszeri mellékhatása van, azonban inkább azt védje ki a fenti gyógyszerek szedése mellett egy kis Quamatellel, minthogy nyugtatót kelljen szednie!

         

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 09:25:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: