Vállproblémák

Tisztelt Doktornő! Köszönöm a válaszát! Szeretném megkérdezni,hogy az Arthroscopic subacromialis dekompresszió (ASD) műtét megoldást jelenthet-e a problémámra. Az itteni válsebész ezt a műtétet javasolta.

Dr. Puskás Réka válasza vállműtét témában

Kedves Kérdező!

Sajnos erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Ha a sebész a képek megtekintése és az ön vizsgálata után ezt javasolta és azt ígéri, hogy megszűnnek tőle a panaszai, akkor bizonyára ezt kell csinálni.

A leírás alapján, a vállának vizsgálata nélkül többféle műtét is eszembe jut, de nem vagyok sebész és sajnos nem tudom, hogy érdemes operálni. Ha úgy érzi, hogy a gyógytornát már megcsinálta és nem tud vele tovább fejlődni és még mindig fáj a válla, akkor a műtét jó megoldást jelent.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2022. június 24., 09:25; Megválaszolva: 2022. június 24., 16:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Vállműtét után
Üdvözlöm! Párom április 10-én rotátor köpeny műtéten esett át. 6 hét folyamatos rögzítés után, gyógytorna kezdődött, amely most már 2...
Vállműtét
Tisztelt Doktor Úr! Elnézést azt hittem, az előzmény-levél is megjelenik a Doktor Úrnak, azért nem írtam le újra a diagnózisomat. Tehát: 1....
Vállműtét
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm válaszát! Mivel azóta sem javul a vállam állapota (homeopatiás injekció kúrával kezelem: Traumeel +Zeel)...
Vállgyulladás
Tisztet Weborvos! Két éve műtötték a bal vállamat (Bancart műtét, több éves vállficam illetve rotátorköpeny szakadással) .Sajnos a mai napig...
Vállműtét
2008 januárjában műtötték a bal vállamat.Végezetek egy Bancart műtétet, helyteállítottak egy 20 éves ficamot, amit egy kis csontfaragás követett...