Hirdetés
      • Lábfej sèrülès

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Január 21 èn eleste egy drótba ès meghúzódótt a lábfejem. Balesetben megvizsgálták, röntgen,törès ès eltèrès nem volt. Jégkrém,pocoltam ah javasolták. Ma május 30 van.Fájdalmam megmaradt, bizonytalan a menèsem ha nem cipőben hanem papucsban vagyok ès semmi nem tartja a lábam. 3as lábújj felett egy újjnyival fáj a lábam ès azóta is többször folt lett ott. Hova menjek orvoshoz? Mit tegyek?

        Dr. Holnapy Gergely válasza a lábsérülés témában

        Tisztelt Hölgyem! Bizonyos folyamatok nem adnak a jelentkezésükkör azonnal röntgen-eltérést a csontokban, ehhez gyakran több hét vagy hónap is kellhet. Tekintve hogy a sérülése közel fél éve zajlott, így javasolható ismételt röntgen-felvétel készítése. Amennyiben külsőleg is detektál valamilyen eltérést, úgy fényképfelvétel is készíthető, mert az Ön által említett "elszineződés" vagy duzzanat ez esetben láthatóvá válik. Így ortopédiai vagy reumatológiai szakrendelést érdemes felkeresnie. Üdvözlettel: Holnapy Gergely Dr.


        Kérdés: 2020. május 31., 19:12; Megválaszolva: 2020. június 03., 23:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: