• Deréktáji fájfalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! Olyan problémám volna miszerint,körülbelül 4-5 hónapja deréktájon,fájdalom.jelentkezik. Figyelmes lettem arra is hogy derék fölött az utolsó bordám végénél van 2 elmozditható fájdalom mentek kis csomó is a borda és a bőr között jól tapintható. Lehetséges hogy a sok vezetés és rossz tartás okozza a problémát vagy pedig a rosszul megválasztott kemény ágyszivacs? Vesére gondoltam elsősorban de a vizelési szokások változatlanok és nyomásra sem érzékeny csak tompán fáj, valamint ha a gerinc menti két ízmot.függőlegesen maszírozzák akkor elviselhetetlen a fájdalom. Várom válaszuk. Szép napot!

        Dr. Puskás Réka válasza a derékfájás témában

        Kedves Kérdező! Panasza leginkább mozgásszervi eredetű lehet. Igen, a sok vezetés és az rossz testtartás okozhat tartós deréktáji fájdalmat. A kényelmetlen matrac is lehet esetleg az ok, de inkább a rossz testtartás sok ülés kombináció. A két kis elmozdítható csomó valószínűleg nincs összefüggésben a fájdalommal. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. április 24., 07:14; Megválaszolva: 2020. április 27., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: