• Csuklyás izom sérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő! Két napja reggel felkeléskor megrántottam a nyakam bal oldalát, az egész csuklyás izomzatomban éreztem utána a fájdalmat, egy fél óráig nem tudtam egyik irányba sem elmozdítani a fejem. Flector kenőcsöt kentem rá párszor. Ma már jobbra könnyedén fájdalom nélkül elfordítom a fejem, viszont balra, amelyik oldalon megrántottam nagyon fájdalmas és egész nap nehéz tartani a fejem. Mit tanácsol, hogyan tudom ezt otthon kezelni? A nyújtással javítok vagy rontok a helyzeten? Köszönöm

        Dr. Puskás Réka válasza a nyakfájás témában

        Kedves Kérdező! Az ilyen rándulásoknál néhány nap pihentetés után óvatos izomnyújtás hasznos lesz. Erőltetni nem szabad, mert további sérülést okozhat. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2018. április 17., 10:50; Megválaszolva: 2018. augusztus 23., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: