• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már 2 napja nagyon faj a nyaki gerinc izmom egy pontból sugárzik ki és a második nap már a fejem is fáj pontosabban a jobb oldali halántékom környékén és minimálisan a fejem jobb oldala. Emellet már a vállövem is fáj. Gyógyszer valamennyit csillapítani tudott rajta. Főleg a nyakamon levő egy pontban fáj legjobban. Elmenjek vele neurológushoz és egy CT-t is csináltunk?

        Dr. Puskás Réka válasza a nyakfájás témában

        Kedves Kérdező! Ha a nyaki izomfájdalom csillapíthatatlan vagy több mint 1 hete tart, érdemes megmutatni orvosnak. Elsősorban háziorvosával kellene konzultálnia. Neurológus felkeresése nem tűnik sürgősnek, CT pedig csak akkor indokolt, ha az orvos talál valami olyan jelet, ami CT-vel igazolható elváltozás esetleges jelenlétére utal. A nyaki izomfájdalmak fájdalomcsillapító mellett néhány nap alatt általában sokat enyhülnek, akár el is múlnak. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2017. december 31., 16:33; Megválaszolva: 2018. január 15., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.