• Lábfej, boka fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Tegnap este lefekvés elött éreztem a lábfejemet hogy kicsit fáj.Hajnal 4kor arra keltem hogy rettentően fáj.Csak a lábfejem, kicsit a bokámhoz sugárzik ki.Kettő hete volt ugyan ez, de nap végére a tünetek elmúltak teljesen.Járásom kissé nehézkes, zsibbadást nem érzek, izomlázat nem érzek, duzzadt minimálisan, elszineződve nincsen.Házi orvosom ortopédiai szakrendelésre adott beutalót, mivel lúdtalpas vagyok.Egyéb vizsgálatokra nem lenne szükségem? Okozhatja csak a lúdtalp ezt a problémát? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a láb témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Önmagában a lúdtalp is okozhat ilyen panaszokat, de biztos, hogy egyéb tényezők is közrejátszanak. Ilyen lehet a nagyobb távú gyaloglás, új, vagy nem megfelelő lábbeli viselése, erőteljesebb sport, esetleg csontkinövés, gyulladás. Mindenképpen javasolt ortopédiai szakvizsgálat, ahol röntgen, esetleg ultrahang segítségével pontosabb diagnózist és megfelelő kezelést kaphat. addig is használjon valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentőt és kímélje a végtagját.


        Kérdés: 2018. február 08., 17:31; Megválaszolva: 2018. február 11., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.