Haematoma a lábon

Jó estét kívánok Doktornő! Gábor vagyok, és Haematomával kapcsolatos kérdésem lenne önhöz! Tegnap Fahordás közben rá esett egy rönk a bal lábam 4.újára! Ennek következtében keletkezett egy körömágyi elmozdulás nélküli törésem köröm alatti haematomával! Borogatom és kimélem ahogy elő írták, de észre vettem hogy fűrdésnél meleg víz hatására elkezd élesen fájni pár másodpercig és elkezd csúnyán vörösödni és sötétedni a sérülés körűl! Ez mekkora gond? Mert azt írták a leletemre hogy gyulladás esetén azonnal menjek vissza! De nem tudom hogy ez nem e a gyulladásnak a kezdete, hogy ennyire hírtelen és csúnyán elszineződik ha melegvíz éri! És hogy Flector gél jó e rá? Előre is köszönöm a segitséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza Törés témában

Kedves Gábor!

Ha csak addig látja vörösnek amig a meleg víz éri, vagy közvetlen utána, addig nincs baj. Biztos kitágultak az erek, meleg hatására még jobban. Ha ettől függetlenül látja, csak az a fontos, azt pedig észre fogjs venni. Gyulladt, fájdalmas, esetleg váladékozik is. A Flector nem-steroid gyulladáscsökkentő, elvileg fájdalmat csillapít és jó a gyulladásra is helyileg. Ha seb lenne abba ne kenje bele!

Kérdés: 2016. január 26., 21:32; Megválaszolva: 2016. január 27., 08:32
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?