Lábfájdalom

Kb. két hete érzek a szúró fájdalmat a bal lábamban lévő achilles ínnak megfelelő helyen. A fájdalom először naponta csak néhányszor jelentkezett, majd szinte minden lépésnél erős áramütésszerű fájdalmat érzek. két napja nyugalmi helyzetben - fekvés, ülés közben - is erősen csipkelődik. Házi orvosnál jártam, Neuromultivit-EP filmtablettát írt fel naponta 1 tbl, ennek ellenére a fájdalom fokozódik. Köze lehet-e ehhez, hogy négy hónap kihagyás után (valószínűleg klimax) ismét megjött a mensesem erős hasfájással. Eddig nem fájt a hasam menseskor. Mivel alagut szindrómás mindkét kezem, ezzel egyidejüleg Xefo rapid 8 mg filmtablettát is szedek naponta kétszer. Álladó gyógyszerem nincs.

Dr. Bogdán Aurél válasza Achilles ín fájdalom témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Panaszainak jellegéből adódóan feltehetően gyulladás áll a háttérben, melyet megerőltetés, sérülés, de a hormonális változások is generálhatnak. Mindenképpen mutassa meg magát egy ortopéd szakrendelésen, ahol további vizsgálatokkal pontosabb választ tudnak majd adni.

Kérdés: 2016. január 14., 21:15; Megválaszolva: 2016. január 17., 10:33
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Achilles-ín gyulladás
Tisztel Doktor Úr/Nő! Mint már ezen az oldalon is utána olvastam a tüneteim alapján feltételezhetően folyamatos Achilles-ín gyulladásom...
Röntgen felvétel
Tisztelt Doktornő! Néhány hónapja kezdődött a mellkasi fájdalmam. Háziorvosom röntgent kért novemberben. Azon az áll, hogy "A sternum caud végén...
Ez normális hogy még érzek görcsös...
Jobb térd MR vizsgálatának...
Csontsűrűség