Sípcsont fájdalom

Tisztelt Doktor úr! 4 napja hirtelen fájdalmat és kis zsibbadást éreztem a jobb lábszáramban ülés közbe. Látásra érintésre csak egy nagyon kicsit van megdagadva. 2 napig nem tudtam nagyon sétálni se, jégzselével és Flectorral kentem, így legalább sétálás közbe nem fáj. Kicsit bezöldült kb 2 cm átmérőjű körben. Terhelésre fáj csak, pl. ha 1 lábon állok a bokámtól és két oldalt a sípcsontom mellett, mintha összenyomódnának az izmok és pár pillanat múlva megint fájdalommentes. Kicsit pirosabb lett a lábszáram. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábszár panasz témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján zúzódás, bevérzés, vénasérülés egyaránt állhat a háttérben. Tekintettel a nagy fájdalomra, mindenképpen javasolt egy ultrahang vizsgálat. Emiatt keressen fel egy baleseti sebészeti szakrendelést. Addig is jegelje, borogassa és használjon valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú krémet.

Kérdés: 2015. július 10., 19:12; Megválaszolva: 2015. július 19., 14:09
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
kis csomók a sípcsonton
Tisztelt Doktor úr! Három éve rendszeresen és gyakran járok futni, 5-7 km. kb. 1 órát, heti 4-5 alkalommal. Úgy másfél -két évvel ezelőtt az...
Régebbi sérülés
Üdvözlöm! Tavaly ilyenkor szánkózni voltunk a gyerekekkel, egy meredek részen nagy sebességgel nekicsapódtam combbal egy fának ami rettenetesen...
Nyaki gerinc és szemészeti...
Kb. 3 éve küzdök nyak fájdalommal, ami kisugárzik a karba és a lapockaba is. Néha érzem, hogy erről megfajdul a fejem is. 2 éve készült egy nyaki...
Izületi panasz
Tisztelt Doktor Nő! Pár hónapja hallok egy fura hangot törzsfordítás közben. Ez a hang csukott szájnál kevésbé érzékelhető de nyitottnál még...
Nyaki gerinc - szédülés
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Szeretném a segítségét kérni nyaki MR leletem értelmezéséhez, illetve érdeklődnék, hogy a panaszok alapján...