• Furcsa lyuk a bicepszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! A fiú barátom pár napja edzés közben fájdalmat érzett a bicepszében, majd ez egyre inkább fokozódott. A súlyok lerakása után végig tapintotta az érzékeny részt, ahol egy kis lyukat talált. Ránézésre nem feltünő, inkább csak tapintásra. Véraláfutás sincs a fájdalmas területnél. Viszont ez csak feszített izomnál érzékelhető, csak az egyik karon. Más tünet nincs. Ez esetben mi a teendő? Orvoshoz kellene fordulni vele? Válaszát előre is köszönöm! Nóri

        Dr. Bogdán Aurél válasza a izomsérülés témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Leírása alapján felvetődik a biceps izom részleges szakadása, esetleg valamelyik inának a leszakadása. javasolt ultrahang vizsgálat, mely miatt keressenek fel egy baleseti szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2015. május 05., 21:56; Megválaszolva: 2015. május 10., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: