Kézközépcsont tőrés

Jó Napot Doktor Úr! Lassan másfél hete (márc 14.-én) kézközépcsont törést szenvedtem (3-as és 4-es) futball mérkőzésen, 45 percet törött kézzel játszottm. Azt mondták nincs elmozdulva nem kell műteni. Baleset után a kézfejem be is dagadt. Azóta is érzem egyes mozdulatoknál, hogy a csont mozog egy kicsit. A véleményére lennék kiváncsi, hogy elég-e a gipsz (könnyitett) vagy műteni kellene a kezem? Képet is csatoltam segitség képpen: D Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Sárközi Norbert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza kézközépcsont törés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A kép és a leírása alapján elegendő a gipszrögzítés 5-6 hétig, műtét nem szükséges. De a rendszeres kontroll igen, nehogy a gyógyulás előtt elmozduljon az egyébként jól álló törés.

Kérdés: 2015. március 23., 11:50; Megválaszolva: 2015. március 29., 23:15
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Nyaki gerinc lelettel kapcsolatos...
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok