gördülő talpú cipő

Tisztelt Doktor Úr! Harántsüllyedést állapítottak meg nálam, fáj a jobb lábam a III-as, IV-es ujjak környékén. Kaptam betétet, használom, néha jobb, néha nem. A kérdésem az lenne, hogy a gördülő talpú cipő megoldhatná hosszabb távon a problémámat? Javasolja? Van még ezenkívül egy kezdődő gerincsérvem, de az most rendben van, nincs rá panaszom. Van egy kis túlsúlyom, de dolgozom rajta, hogy minél előbb megszüntessem. Válaszát nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: István

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lúdtalp és a gördülőtalpú cipő témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Ha csak harántsüllyedése van, akkor jó hatású lehet a gördülőtalpas cipő és a betét együttes viselése. Fontos még a láb izomzatának erősítése, mezítláb járás. Pontos választ mindenképpen ortopéd szakrendelésen kérjen.

Kérdés: 2015. március 19., 13:28; Megválaszolva: 2015. március 23., 21:44
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok
Fájdalom érzet a lapockánál és...