térdízületi atrosis

Kerékpáros baleset után bal térdem alatt lett egy dudor. Ami terhelésre fáj.Nyomásérzékeny.Gugolni térdepelni nem tudok.RÖNGENEREDMÉNY: A BAL OLD: TUB: TIBIÉNAK MEGF: MÉRS: DUZZANAT NYOMÁSÉRZÉKENY: BIZONYTALAN FLUKTUÁCIO: A MEDIÁLIS EMINENTIA TUBERCULUMA KIHEGYEZETT: A TÉRDIZÜLETI RÉSEK NEM SZÜKEBBEK::SERACTIL TABLETTÁVAL ÉS KEPLAT TAPASSZAL LETT KEZELVE: LÉTEZIK HOGY DECEMBERBEN TÖRTÉNT EZ A BALESET ÉS MÉG MINDIG NEM UGY MOZGOK AHOGY KELLENE? MI LEHET A PROBLÉMA? EZ A KEMÉNY DUDOR ÖRÖKRE ITT MARAD? KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térd sérülés témában

Vizsgálat nélkül és a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. leírása alapján ez eltelt idő alatt panaszainak már meg kellett volna szűnnie. Ahhoz, hogy valamilyen járulékos sérülés kiderüljön (ami panaszait okozhatja) kiegészítő vizsgálatokra van szükség. Azt javaslom, hogy keressen fel egy ortopédiai, vagy baleseti szakrendelést, ahol vizsgálatokat követve pontosabb választ és megfelelő kezelést tudnak adni.

Kérdés: 2015. március 11., 10:59; Megválaszolva: 2015. március 12., 21:42
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sportolás térdsérüléssel
Üdvözlöm! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy sajnálatos módon 2006 ban volt egy tért sérülésem. Azóta hajlamos nagyobb igénybevétel...
Térdsérülés
Tisztelt Bogdán Doktor! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy a csatolt MR lelet alapján a jobb térd sérülésemmel tudok menni dolgozni, vagy a műtét...
Biztosítás.
Jónapot tisztelt doktor úr/nő Régebben leserultem foci közben azóta instabil a térdem és kattog és foci közben van, hogy meg pattan hirtelen...
Térd műtét, mit is csináltak...
Jó napot! Október 10.-én egy rossz lépést követően roppant egyet a terdem, tegnapra kaptam muteti idopontot, meg is mutottek, de nem kaptam pontos...
térdficam
Üdvözlöm! Egy hónapja (november közepén) térdkalácsficamom volt első alkalommal, 4 hét gipsz. Eltávolítása után nem tudok járni, a térdem...