Sarokfájdalom

Tisztlet Doktor Úr! kb. 1 éve fáj a jobb sarkam.13 éve állómunkát végzem. A háziorvosnál jártam, aki elküldött röntgenre, nincs-e kinővés. A röntgen nem mutatott elváltozást, így nem is kaptam semmit, tanácsot sem, hova, merre mehetnék tovább. Azóta egyre jobban fáj a sarkam, bokám. Bokasüllyedésem is van, lúdtalpbetétet is viselek. Kérdésem az lenne, mi lehet ennek a fájdalomnak az oka, és hova lenne érdemes mennem vele. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza talpi fájdalom témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Az, hogy nincs sarokcsont kinövése egy jó dolog. Valószínűsíthető, hogy a talpi kötőszövetes lemez van begyulladva, melynek oka lehet a láb statikájának elváltozása, nem megfelelő cipő viselése, a tartós állómunka. Mindenképpen javasolt ortopédiai szakvizsgálat, mely után pontosabb választ és megfelelő kezelést kaphat. Addig is viselje a lúdtalpbetétet és használjon valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő krém használata.

Kérdés: 2015. február 22., 18:05; Megválaszolva: 2015. február 25., 10:22
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Nyaki gerinc lelettel kapcsolatos...
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom
Reumatikus panaszok