Szedhetem-e hosszútávon?

Tisztelt Doktor Úr! A térdemben lévő porkopásra kell szednem cartinorm tablettát. Korábban mást szedtem, ott kellett szünetet tartani, ennél viszont azt írják a dobozon, hogy folyamatosan is szedhető. Ennek nincs valamilyen káros hatása, ha nem tartok szünete? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza porcerősítő szedése témában

Tapasztalatom nincs még ezzel a szerrel kapcsolatban. Ha a leíratban az szerepel, hogy folyamatosan szedhető, akkor valószínűleg bevizsgálták és tényleg így van. Én ennek ellenére azt javaslom, hogy fél év folyamatos szedés után mindenképpen tartson 1 hónap szünetet és aztán szedheti újabb fél évig.

Kérdés: 2015. január 14., 11:39; Megválaszolva: 2015. január 19., 22:42
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?