Sarki burzitisz gyulladás

Tisztelt Doktornő! Sarki burzitisz gyulladásom van, már augusztus óta. Kaptam rá fájdalomcsillapitót, van talpbetétem, sarokemelőm, használtam különféle krémeket: antiflogisztikus pakolás, fekete nadálytő krém, tigris balzsam, jégbalzsam, jegelem naponta többször de ezek ellenére még mindig be van dagadva a sarkam az achilles in alatt. Tudna esetleg még valamilyen tanácsot adni, amivel sikeresen lehet kezelni ezt a betegséget? Sajnos nagyon fájdalmas a járás emiatt. Köszönöm szépen!

Dr. Bogdán Aurél válasza sarok fájdalom témában

Ha steril gyulladásról van szó (nem kórokozó okozza és nincs felülfertőződés) , akkor szteroid injekciós kezelés is szóba jöhet, de a műtéti eltávolítás is választható főleg előrehaladott gyulladás esetén. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai, vagy reumatológiai szakrendelést, ahol vizsgálatokkal pontosabb választ tudnak adni.

Kérdés: 2014. november 29., 23:16 ;Megválaszolva: 2014. december 01., 23:09
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
sarokfájdalom
Tisztelt doktor úr! az achilles inam a sarok tapadásnál be van gyulladva nyomásra nagyon fáj és minden lépésnél, szakemberhez 2 hó múlva tudok...
Sarokfájdalom
Tisztelt Doktornő! Kb. 1 hete kezdődött a bal sarkamban érezhető késszúrásszerű fájdalom! Ez akkor jelentkezik mikor lehajolok vagy a bal...
sarok fájdalom
üveg szilánk került a talpamba, nem szették ki helyette levették a sarok csontomat. azóta erösödött a fájdalmam.gerinc betegségem is van. 1_8 ig...
sarokfájdalom nyugalmi állapotban
Tisztelt Doktor úr/nő! Mostanában fáj a sarkam általában mikor többet megyek akkor bejáródik, de mikor pihentetem elég elindulni szúró...
sarokcsont talpi fájdalma
Az elsődleges problémám az volt, hogy mikor új futócipőt vásároltam (normál lábboltozatú csakúgy mint a korábbi cipőim voltak,) azt...