Fáj a sarkam, annak ellenére, hogy a sípcsontom tört, mit tegyek?

6 hete eltört a sípcsontom, elmozdulásos, tehát műtötték. Már rá szabad álljak, de pokolian fáj a sarkam mikor megteszem, mintha kést szúrnának belé.Tehát nem bírok járni emiatt. Mi idézte elő? Az hogy régóta nem volt szabad rá álljak? Hogyan lehet enyhíteni? Mennyi idő múlva szűnik meg?

Dr. Bogdán Aurél válasza sarokfájdalom témában

Vizsgálat nélkül, illetve a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Lábszár törés műtéti kezelése után előfordulhat, hogy sarokcsont fájdalom alakul ki. Ez általában 3-4 hétig fennállhat. Az is elképzelhető, hogy a sérülés során sérült a sarokcsont is és csak később a lábszárfájdalom enyhülése után jelentkeztek panaszai. Mindenképpen szükséges további vizsgálat, hogy kiderüljön mi áll a háttérben. Keresse fel kezelőorvosát, és konzultáljon vele.

Kérdés: 2014. június 15., 22:53; Megválaszolva: 2014. június 19., 13:30
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sarokfájdalom
Tisztelt Doktor Úr! Bal lábam sarokcsontján a bokaizület alatt egy kb 10 Ft -osnyi terület égetően fáj. Járás közben de főleg lépcsőn lefelé...
Sarok fájás
Tisztelt Webbeteg! Sarok fájásom közel 10 éve kezdődött. Eleinte még csak a reggeli órákban volt. Most már ha csak egy kicsit is megpihen akkor már...
mit tegyek
november ota fáj a sarkam mai rtg asarokcsont talpi felszinén kis tövis alaku exostosis a dorsalis felszinén az achilles in tapadásának helyén nagyobb...
sarok fájdalom
Tisztelt szerk Kérdésem a következő. 3-4 hete beütöttem a sarkamat, akkor azt hittem majd magátol elmúlik, de nem múlt el. Ha nem terhelem akkor...
sarkantyú
Üdvözlöm! Egy 35 éves nő vagyok, a problémám az, hogy pár hete a jobb sarkamban nagyon fáj a csont, és a fájdalom a lábaszáramba (belső...