Csukló izület gyulladása

Tisztelt Doktor Nő/Úr, Több éve gyephokizom, de az év eleján ráestem a csuklómra. Nem tört el szerencsére viszont csonthártyagyulladűst kaptam. Közel két hónap alatt helyre jött de most egy rossz mozdulattól megint fáj.Lehet hogy rosszul melegítettem be. Akkor fáj csukló külső része ha a hátrafelé mozgatom a csuklómat. 1., Felctor-t szedhetek erre? 2., Az bandázs fásli pihentetés diclofenák alapú géllel történő kenegetés mellett még mit tudok tenni a javulás érdekében? 3., Hogyan és milyen kondícionáló gyakorlatokkal tudnám erősíteni a csuklómat? köszönöm segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a csukló sérülés témában

Mindenképpen szedhet Flectort, ha nem érzékeny rá, illetve akkor nem ajánlott még, ha ismert gyomorfekély betegsége. A kenőcs, pihentetés és a fásli felhelyezése mindenképpen javasolt. A rendszeres torna sokat javíthat a helyzeten illetve csuklószorító viselése.

Kérdés: 2014. május 15., 12:11; Megválaszolva: 2014. május 17., 15:42
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma