Súlyos fájdalom könyökben

Tisztelt Doktor Úr/Nő, súlyos fájdalom lép fel mindkét könyökömben bizonyos megerőltetések után. Szabadidőmben súlyt emelek immár 7 éve, és 2 éve űzök küzdősportot. Súlyemeléstől sosem fájdul meg a könyököm, azonban ha birkózásra, klincselésre kerül a sor 80%s valószínűséggel minden alkalom után megfájdul legalább az egyik könyököm. A szkanderozásról már le is tettem, mert fél perc után belenyilal a fájdalom. 1 óráig el nem múló kegyetlen, tompa idegi fájdalom gyötör ami aztán 1-2 óra után teljesen elmúlik, de egy ilyen megerőltetés után 2-3 hétig súlyt sem tudok emelni a megszokott módon. Előfordult már az is, hogy a fájdalom megjelentével remegés fogta el a kézfejemet és ujjaimat. Körülbelül 3 éve van ez a problémám, ami nagyon visszavesz a fizikai képességeimből. Hogyan tudnám megszüntetni, megelőzni ezt a problémát azon kívül, hogy bármelyik sportot is feladjam? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a könyökfájdalom témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján megerőltetés, gyulladás egyaránt állhat a háttérben. pontos válaszért keressen fel egy ortopédiai, vagy baleseti szakrendelést, ahol vizsgálatokat követően pontosabb diagnózist és megfelelő kezelést tudnak Önnek adni.

Kérdés: 2014. április 18., 20:13; Megválaszolva: 2014. április 21., 10:56
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye