Artoszkópos térdműtét utáni fájdalom

Üdv, november végén műtöttek artroszkópos eljárással, mivel mediális meniscus sérülésem volt. A lelet szerint mediális meniscus elülső szarv szakadását, egy heges mediopatellaris plycat és egy synovitist találtak, meniscectomiat shaver műtétet végeztek. A műtét után szépen javult is, ám pont az utolsó kontroll (három hetes) utáni este nyilaló fájdalmat éreztem, holott nem erőltettem meg, sétálgattam aznap összesen 1 órát talán. Azóta is megmaradt, napi 1-2 alkalommal akad, kattan. Az műtét elég messze volt onnan, ahol élek, nem tudom, mennyire aggasztó a helyzet, normális-e ez a tünet ami a rehabilitáció során elmúlik-e majd, vagy aggódnom kellene. Köszönettel

Dr. Bogdán Aurél válasza térd műtét témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. leírása alapján célszerű lenne visszamenni kontroll vizsgálatra, hogy az esetleges műtéti szövődményt, vagy ismételt sérülést kizárják.

Addig is kímélje a térdét, és szedjen valamilyen porcerősítőt.

Kérdés: 2014. január 06., 15:53; Megválaszolva: 2014. január 10., 08:12
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Térdficam
Tisztelt Doktor Úr! Múlthét csütörtökön derült ki, hogy az állandó térdficamom miatt műteni kell a bal térdemet, 2015.októberében lat.release...
Baker ciszta
Tisztelt Doktor Úr! A jobb térdhajlatban az MR vizsgálat kimutatott egy 11x5, 5 centis cisztát. Nagyon fáj a lábam, a lépcsőkön való fel-lemenés...
Szükséges-e műtét?
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi diagnózist kapta a párom nemrég a térdével kapcsolatban. Szeretnék érdeklődni, hogy véleménye szerint szükség...
Elmslie-Trillat csavarok
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy egy Elmslie Trillat műtétet követően azt a két csavart, amit behelyeznek, mikor veszik ki? Egyáltalán...
Vállproblémák