Hirdetés
      • Dagadt mellkas tompán fáj, láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Korábban már egyszer írtam panaszaimról, miszerint dagadt a mellkason tompán fáj és lázam is volt. A háziorvosom megvizsgált, de csak emésztési zavarokra gyanakodott. A gyógyszer bevált, minden tünet elmúlt csak a mellkasom dagadása maradt meg. Nem dagadt nagyobbra, de még mindig dagad, fájdalmat viszont már nem érzek. Mitől lehet még megdagadva a mellkasom? Mit tegyek? Előre is köszönet. Jani

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkas duzzanat témában

         Kedves Jani!

          Az jó hír, hogy panaszmentes, de ha korábban nem készült mellkas-ill. a megfelelő oldali bordafelvétel, akkor az minél hamarabb készüljön el, tisztázva azt, nincs-e valamilyen csonszerkezeti eltérés. Fontos lenne azt differenciálni, hogy maga a csontos mellkas valamely része duzzad, vagy ez magával a mellüreggel is összefüggésben van, ezért rönteg felvételek elkészülte mellett javaslom mellkassebész szakorvos megkeresését.

        Üdvözlettel:

         

         Dr. Juhász Csaba  ortopéd szakorvos-traumatológus

         

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-27 18:22:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: