térdhúzódás menésre

Jó napot kívánok! olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy ma lépcsőn mentem lefelé, és rosszul léphettem, vagy nem tudom, de furcsán mintha "húzódott" volna vagy nem is tudom megmondani hogyan a térdem ill. az alatta levő rész. akkor továbbmentem, nem éreztem fájást. Leültem egy 10 percre, utána felkeltem, és olyan furcsán húzódott belül lépésekre. elevickéltem. amúgy nem fáj, behajlítani tudom, de kinyújtani nem. fájást amúgy nem érzek. lépcsőzésre nem fáj, csak lépésre érzem azt a fura húzódásfélét a térdcsont alatt. bedagadva nincsen. Mi lehet a baj? megjegyezném, hogy sokat megyek a munkában, szinte a lábamra van szükségem egész nap.

Dr. Bogdán Aurél válasza lábszár fájdalom témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ. Leírása alapján térd rándulásról lehet szó. Néhány napig célszerű lenne pihentetni, és használni valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő krémet. Ha panaszai 1 hét alatt nem csökkennek, akkor keressen fel egy baleseti szakrendelést.

Kérdés: 2013. december 10., 14:34; Megválaszolva: 2013. december 13., 22:48
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Mit tehetünk versenyig? Orthopedia......
T. Webbeteg! 15 éves akrobatikus tornász lányom hetek óta panaszkodik mindkét sípcsontja előtti területre, hosszan, bokától térdig, mindkettőn egy...
Izomgörcs, s annak megszüntetése
Sokszor éjszaka láb görcsöm van, láb ikra, comb belső oldalán, s kivúl is.Szedek ilyenkor Magnézium pezsgő tablettát illetve Calcium pezsgőt...
lábszár feszülés
Tisztelt Doktornő/Úr! Futás, mozgás után a jobb lábszáramban feszülést érzek, ami idővel múlik, de nem szűnik meg teljes mértékben....
Vádli nyilalló fájdalma
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz. Az utóbbi időben nagyon gyakran nyilaló, éles fájdalmat érzek a jobb...
Fogamzásgátló tabletta
Tisztelt Doktor úr! Egy héttel ezelőtt kezdtem el a Jangee 3mg/0, 02mg tabletta szedését. Mind a laborvizsgálat, mind az APC ráta (3.95) eredményei...