Lehet e a szeméremcsont törés utánn bicegve maradni, vagy a szüléskor valami gond?

Volt egy balesetem lassan már 20 napja. Jobb oldali szeméremcsont törésem van, nem mozdult el szerencsére, 15 napig feküdtem. 15 nap után vissza mentünk a kezelő orvosomhoz és azt mondta röngen megnézése után lassan lábra kell állni, azt is teszem persze mankokkal. De azért félek meg szeretném tudni, a gyógyulásom után a járásom is a régi lesz vagy bicegni fogok? Szülésnél ez mit befolyásol? És hogy ez a törés körülbelül mikor forr össze teljesen? Előre is köszönöm válaszát!

Dr. Bogdán Aurél válasza szeméremcsont törés témában

Mivel a törés elmozdulás nélküli volt, így nem várható, hogy bármilyen mozgászavar marad vissza. A szülést sem fogja befolyásolni. Tartsa be az utasításokat, figyeljen a fokozatosságra.

Kérdés: 2013. július 29., 09:03; Megválaszolva: 2013. július 31., 22:14
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szeméremcsont törés utáni állapot
Tisztelt Doktor Úr! 2015.07.08-án szeméremcsont törésem lett. (Eddig már csontritkulás következtében többször is volt törésem.) Az esés...
Szeméremcsont törés.
Szemeremcsont toresem volt penteken. Szerencsere nem mozdult el a csont. Syeretnem tudi meddig kell agyba fekundi. Mikor lehet mozogni, felkelni, jarni...
Vállproblémák
Lábujjfájdalom
MItől fáj a jobb lábam, csípő...