kereszt szallag

T Orvos azzal a kerdessel fordulok Onokhoz h egesz eletemben fociztam, 2011dec leragadt a labam, fordultam en a labam nem, roppant egyet masnap a Balesetiben gipszbe tettek, mondtam h mutsenek meg ha kell de nem mutottek azota sem tudok futbalozni, labam nem faj de felek, nincs megdagadva, rendelteteszruen tudom hasznalni, de fociznni nem tudok utolag kiderult h reszleges kereszt szallag szakadasom van regi serulesekkel terhelve az a kerdesem h ez a reszleges kereszt szallag szakadas ha nincs terhelve meg gyogyulhat-e ha igen mennyire es ha nem akkor muteni kell-e? koszonom segitseguket tisztelettel Ervin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza keresztszalag sérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A részleges keresztszalag szakadás az nem gyógyul meg tökéletesen. Az elszakadt részek letapadhatnak valahova, de rendszerint nem a megfelelő helyre. Rosszabb esetben becsapódik az ízületbe és kárt tehet az ízületi porcban. Azt, hogy milyen állapotban van a térde és hogy milyen aktivitás ajánlott célszerű lenne egy ízületi tükrözést elvégeztetni.

Kérdés: 2013. június 24., 22:27; Megválaszolva: 2013. július 02., 22:43
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?