Chopart-izület merevités

A lábfej pronaciós-szupinaciós mozgása is megszünt ezzel a beavatkozással, vagy a műtét után bizonyos idő elteltével bemozgatható lesz e ez a jelen pillanatban-5 héttel műtét után- 100%-nak látszó kontraktura. Köszönettel, Bcs.

Dr. Bogdán Aurél válasza Chopart ízület merevítés témában

Ha csak a Chopart ízületi sort merevítették el, akkor a fokozatos torna és rehabilitáció után kell, hogy legen pronatio és supinatio, hisz ezeket a mozgásokat az ugróízületben végezzük, és az a leírása szerint nem sérült és nem merevítették el.

Kérdés: 2013. január 10., 08:04 ;Megválaszolva: 2013. január 14., 17:36
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
MRI kiértékelés
Három hete kificamitottam a...
Derékprobléma - MR vizsgálat
Lelet értelmezése
Deréktáji röntgen felvétel
Tisztelt Doktor úr, Doktor nő! 21 éves nő vagyok. Múlthét hétfő óta annyira fáj a derekam, hogy sem ülni, sem állni, sem sétálni nem jó....