szeretnék választ!

két hónapja fáj a bal sarkam ha bejáródik akkor már tűrhető. aszt szeretném megkérdezni, hogy van bioptron lámpám lámpáznám de nem fogok e vele még nagyobb kárt csinálni. minden megpihenés után fáj. köszönöm válaszát előre is.

Dr. Puskás Réka válasza sarok fájdalom témában

Kedves Kérdező!

A sarokfájdalom oka leggyakrabban hibás terhelés, melynek oka a lúdtalp, harántsüllyedés, vagy az Achilles ín túlterheltsége. Ha alul fáj, sarkantyúja is lehet.

A Bioptron lámpa használata engedélyezett, bár hatásossága ebben a betegségben sajnos kétséges. A sarokfájdalmak általában lassan gyógyulnak, végezze a kezelést napi 2 alkalommal.Ha van már lúdtalpbetétje, használja (otthon is)! Ha nem javul így 2 héten belül, javaslom, hogy forduljon orvoshoz, mert minél tovább marad korrekt kezelés nélkül, annál hosszabb lesz a gyógyulás ideje. Remélem, Ön lesz az, akinek használ a kezelés!

Üdvözlettel, Puskás Réka

Kérdés: 2012. december 21., 22:14 ;Megválaszolva: 2012. december 23., 08:24
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
sarokfájdalom
Tisztelt doktor úr! az achilles inam a sarok tapadásnál be van gyulladva nyomásra nagyon fáj és minden lépésnél, szakemberhez 2 hó múlva tudok...
Sarokfájdalom
Tisztelt Doktornő! Kb. 1 hete kezdődött a bal sarkamban érezhető késszúrásszerű fájdalom! Ez akkor jelentkezik mikor lehajolok vagy a bal...
Sarki burzitisz gyulladás
Tisztelt Doktornő! Sarki burzitisz gyulladásom van, már augusztus óta. Kaptam rá fájdalomcsillapitót, van talpbetétem, sarokemelőm, használtam...
sarok fájdalom
üveg szilánk került a talpamba, nem szették ki helyette levették a sarok csontomat. azóta erösödött a fájdalmam.gerinc betegségem is van. 1_8 ig...
sarokfájdalom nyugalmi állapotban
Tisztelt Doktor úr/nő! Mostanában fáj a sarkam általában mikor többet megyek akkor bejáródik, de mikor pihentetem elég elindulni szúró...