Gerincsérv műtét utáni derék- és hátfájás

Egy hónapja műtöttek gerinc sérvre, a műtét jól sikerült, három nap mulva haza is engedtek, most már jövök-megyek, de időnként nagyon fáj a derekam, hátam.Ez a derék fájás természetes ilyenkor? Vagy valami baj van velem? Az orvos aki műtött semmit nem mondott, mikortől mit szabad vagy mit nem szabad, így azt teszem amit bírok, elsétálok a botba, kicsit takaritok, főzök ha elfáradok leülök pihenek kicsit.Szabad már ilyeneket csinálnom? Vagy mi az a mi négy hét után megengedett? Köszönöm válaszát.Tisztelettel: Rónai Tímea

WEBBeteg szakértő válasza gerincsérv műtét utáni lábadozás témában

Tisztel Tímea!

Nincs különösebb indok a fájdalomra, ha nem terheli túl hajlongásokkal és feszítésekkel, emelgetésekkel, cipekedéssel. Bár nem meglepő a fájdalom, de ne várjunk sokáig, ha sokat jobban fájna.

Én tapasztalatból pár gyógytornát ajánlanék és egy kis manuálterápiát is, ha szükséges. Keressen egy megfelelő gyógytornászt, hogy helyreállítsa az izomegyensúlyt.

Keressen bizalommal a megfelelő gyógytornára!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. november 22., 07:22 ;Megválaszolva: 2012. november 25., 20:39
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Velőűrszegezés után fém...
Gerincsérv műtét után
Kétirányú gerinc röntgen
Javaslat porcerősítő készítményre
Mi lehet a lábujjfájdalom oka?